avatar

Hallo,


mijn naam is

Aike van den Brink

23jaar

en dit is mijn cv

Over mij

Opleiding

 • 2016 2013

  Universitaire Bachelor Informatica

  Universiteit van Amsterdam

 • 2013 2013

  EHBO en AED reanimatie

  Oranje Kruis

 • 2013 2012

  Cursus Sterrenkunde

  Universiteit van Amsterdam

  bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

 • 2012 2011

  Cursus Kwantummechanica

  Universiteit van Amsterdam

  bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

 • 2012 2006

  Vwo

  Berger Scholengemeenschap

  met een dubbel profiel Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid

Ervaringen

Swag Face
2014 - heden
Founder
Social media platform dat zich richt op gebruikers die geinteresseerd zijn in internet meme's, specifiek op Swag, Thug Life en MLG thema's. Als oprichter en lead developer ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mobiele- en web applicatie. Swag Face wordt op dit moment gebruikt in meer dan 60 landen wereldwijd!
Woody Informatics
2013 - heden
Freelancer
Als Freelancer heb ik veel producten ontwikkeld voor een verscheidenheid aan bedrijven en personen.
Mijn specialisatie ligt in Mobile Development, hierin heb ik ervaring met de volgende technieken: (van meest naar minst)

- Android Native
- Ionic framework
- iOS native
- React Native

Tijdens veel projecten ben ik ook verantwoordelijk geweest voor back-end development. Hierdoor is mijn kennis in PHP en MySQL ook vergevorderd.
Anycode
2016 - 2017
Co-founder
Anycode is een jong softwarebedrijf, opgericht door vier afgestudeerde informaticastudenten. Wij leveren custom software in lijn met de behoeften van de klant. Tijdens de opleiding hebben wij geleerd om aan complexe problemen te werken en op die manier efficiënt samen te werken aan grote projecten. Wij specialiseren ons voornamelijk in de ontwikkeling van mobiele- en webapplicaties.
Hogeschool van Amsterdam
2016
Internship
Voor mijn bachelor thesis heb ik een elektrisch voertuig spotsysteem ontwikkeld voor de IDO-laad onderzoeksgroep. Het systeem herkend voertuigen door middel van automatische kentekenplaatherkenning. Na het afstuderen heb ik de software verbeterd voor de onderzoekers.
Triple
2015 - 2016
Software Developer
Als ontwikkelaar in het innovatie team is het mijn taak om een prove-of-concept te ontwikkelen van vooruitstrevende ideeën. Nadat bewezen is dat het concept haalbaar is wordt een volledig werkende demo ontwikkeld voor gebruik tijdens presentaties.
Rechtsfeit
2014 - 2016
Mede-eigenaar
Rechtsfeit biedt een platform waar iedereen op een overzichtelijke manier zijn positie binnen een rechtsbetrekking kan bepalen. Via een eenvoudig menu maken we de rechten en plichten van partijen inzichtelijk. Mijn hoofdverantwoordelijkheid zijn alle technische aspecten binnen het bedrijf.
Universiteit van Amsterdam
2013 - 2016
Student-assistent
Lid van de opleidingscommissie bachelor Informatica en master Computational Science. Studentlid in het panel tijdens de accreditatie van de opleiding. Organisator van klankbordgroepen voor de bachelor Informatica.
SOWISO
2015
Software Development Intern
In een team van vier studenten hebben we een adaptieve E-learning platform ontworpen en uitgewerkt. Het bestaande systeem was statisch en het doel was dat wij het geheel adaptief moesten maken.
Woody Mining
2013 - 2015
Owner
Aan het begin van het Crypto tijdperk zag ik de gelegenheid om een eigen mining rig te bouwen. Op dat moment was het nog mogelijk om met een (simpele) GPU miner Bitcoins en Litecoins te minen.
Technische Dienstverlening David Mulder
2012 - 2013
Hulpmonteur
Alle werkzaamheden in de technische dienstverlening en de bouw behoorden tot mijn taken. Ik heb met timmermannen, loodgieters, slopers, elektriciens, dakdekkers en ook managers meegelopen bij zowel binnen als buiten klussen. Deze projecten waren verdeeld over bijna heel Nederland, van Maastricht tot Alkmaar en omstreken. Voornamelijk was ik in Amsterdam aan het werk op grote projecten op de Dam, Kalverstraat en de Rokin.
Berger Scholengemeenschap
2010 - 2012
Bijlesgever
Het geven van bijles aan leerlingen voornamelijk in de beta vakken omdat hier mijn affiniteit en kracht ligt. Het niveau van de bijlesleerling kan verschillen van 2 vmbo tot 5 vwo, meestal help ik de meer gevorderden leerlingen uit havo en vwo.

Vaardigheden

Ubuntu
Mobile development
Android
iOS
Ionic framework
React
Web development
Angular
PHP
MySQL
Python
Beginner
Gevorderd
Competent
Bedreven
Expert

Talen

Nederlands
Engels

Hobby's

Fitness
Programmeren
Wetenschap
Politiek
Financiële markten

Vrijwilligerswerk

Anti-Corruption International
IT Specialist
2016 - 2017
Ik doe vrijwilligerswerk voor het CleanVote project dat wereldwijd opgezet wordt. Mijn rol hierbinnen is het faciliteren van alle ICT diensten en daarnaast advies geven aan de raad van bestuur.